NFC-træner: Jeppe Arnesen har mere han skal nå her

I løbet af foråret har Jeppe Arnesen fået samtlige minutters spilletid i otte kampe for Nykøbing FC i 2. divisionen. Det høster store roser hos klubbens træner.


I forårets otte seneste kampe, har Jeppe Arnesen været en fasttømret del af det Nykøbing FC-hold, der har hentet 17 point ud af 24 mulige, og dermed har spillet sig op på en af oprykningspladserne i 2. divisionens oprykningsspil.

Som blot 17-årig har Jeppe Arnesen indtil foråret startede været førsteårsspiller på U/19-holdet, men med to skader til https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Andersen og Mads Ibenfeldt i midterforsvaret er det blevet til fast spilletid for den unge stopper, som høster store roser hos cheftræneren, Jens Olsen:

– Det (de to skader, red.) har Jeppe udnyttet godt, da han virkelig har grebet chancen, og han har spillet samtlige minutter i vores første otte kampe på et rigtig højt niveau. Det er vi som klub glade for og stolte af, fortæller cheftræneren til bold.dk

Jens Olsen har selv en baggrund som ungdomstræner, hvor han blandt andre også trænede Jeppe Arnesen, og er også helt klar over, at det ikke er alle 17-årige der spiller fast hver uge på et divisionshold. Men det er ikke uden grund:

– Man kan godt sige, det er usædvanligt at se en 17-årig på spille fast på det her niveau, men Jeppe har færdighederne og de kompetencer, som passer fint ind på vores hold og i vores stil. Hos os er det ligegyldigt, hvor gammel man er, og hvad man hedder – her spiller de bedste,

– Jeg har selv haft ham som træner i hans ungdomsår, og han er et af klubbens egne talenter, som er kommet hele vejen igennem.

Den unge midtstopper som i januar forlængede sin kontrakt med klubben, så den først udløber i udgangen af 2017, kan uden tvivl se frem til mere spilletid i det rød- og blåblusede fusionsklub:

– Han er i trygge hænder hos os, hvor han stadig kan udvikle sig meget, og jeg er overbevist om, der både fra hans og klubbens side er enighed om, han har mere, han skal nå her, slutter Jens Olsen af

Næste mulighed for forsvarsspilleren, der på klubbens egen hjemmeside beskrives som “en af de største lokale talenter, der er set i flere år”, for at få 90 minutter er i lørdagens 2. divisionskamp mod Brønshøj.

In this article