OB U/19 vinder for tredje gang i træk mod SIF

Trods en ændring i opstillingen allerede inden kampstart, var OB U/19 bedst på dagen og tog deres tredje sejr i træk i U/19 Ligaen.

OB måtte kort før startfløjt udskifte en spiller. Den tidligere FCM’er Alexandersen Nicolajsen måtte af endnu uvisse grunde forlade truppen, og blev erstattet Rune Rasmussen, der heldigvis for fynboerne var klar til kamp.

Silkeborg var gået til kamp med den overbevisning, at de skulle styre tempoet i kampen, for at få et overtag. Det lykkedes dog kun i enkelte overgange, og OB kunne se sig selv som det bedste spillende hold. Specielt i første halvleg, havde OB mange chancer. Deres Yao var særligt i gang oppe foran Silkeborg-målet.

Første halvleg blev dog fløjtet af uden scoringer. Men de skulle vise sig at komme i anden halvleg.

Efter en times spil var det netop Yao, der bragt OB foran med 1-0, da han lobbede bolden over Silkeborgs målmand, der ingen chance havde for at nå bolden.

OB var dog ikke helt færdige med at score mål. De skulle dog helt ind i dommerens overtid, før Oliver Lønfeldt blev spillet fri i dybden, og tog et løb fra midten af banen og ned mod mål, hvor han satte bolden sikkert i kassen efter han havde afdriblet SIF-keeperen.

OB er lige nu kun ét point bag Silkeborg i ligaen. Silkeborg har dog spillet to kampe færre end OB.

In this article