OFFICIELT: Muamer Brajanac skifter til Brøndby IF

Så er det officielt: Muamer Brajanac er, som D’ BOLD har kunnet berette planer om, en Brøndby-spiller.

Som D’ BOLD har kunnet berette flere gange henover sæsonen, ville Muamer Brajanac skifte til Brøndby. Tirsdag formiddag blev skiftet en realitet, og Brøndby IF havde skrevet under med den 2001-fødte angriber.

Den unge angriber har været skarp foran mål, og har haft et godt renommé i sin tid i Kolding IF. Her har han blandt andet været inviteret til prøvetræning hos Brøndby IF, med holdkammeraten Benjamin Zjajo i vinteren 2014, hvor Brøndby fik bekræftet deres teori om Brajanac’ talent, og planerne om et skifte fra Kolding blev derfor igangsat.

Efter en periode, blev Brajanac udtaget til en samling i DBUs U/15-landshold, hvor han igen viste sine kvaliteter frem, inden han optrådte i en prøvekamp for Brøndby IF, hvor han blev bedst husket for en scoring i Brøndby-trøjen.

Nu er planerne dog bekræftet, og Muamer Brajanac blev i morges præsenteret som Brøndby-spiller, til stor glæde for den nu forhenværende Kolding-spiller, der postede følgende på Instagram, kort efter kontraktunderskrivelsen:

https://www.instagram.com/p/BE8vZh0HI_u/

Brajanac kommer til at optræde for Brøndbys U/17-trup, når indlemmelsen er fuldendt.

In this article