Randers U/19 nye pokalmestre efter comeback

Foto: randersfc.dk
Foto: randersfc.dk

I tirsdags spillede Randers Freja U/19 pokalfinale mod Silkeborg IF U/19 og tog sejren i sidste ende med et vildt comeback.

Med kun ti minutter tilbage af kampen vendte Randers Freja et truende pokalnederlag til en vanvittig triumf for holdet.

Ni ud af 14 Silkeborg-spillere havde hele dagen være til et ”Special Olympics”-event fra 7:00-15:30 og derfor var de måske ikke de mest oplagte spillere til at spille U/19-pokalfinale mod Randers Freja samme aften.

Men det så dog ud til at gå fint nok alligevel, da Silkeborg havde overtaget fra start. Og kort før pausen kom SIF foran med 1-0 ved Morten Pedersen, som scorede på et indlæg fra Thomas Santos.

Føringen holdt helt til pausen. Og da spillerne kom på banen igen, var det pludselig Randers, der havde overtaget i kampen. Randers-spillerne pressede længe på, og var ofte nede omkring Silkeborgs-mål. Og med ti minutter tilbage kom forløsningen. Anfører Lasse Storvang sendte bolden i mål og udlignede til 1-1 helt oppe i højre hjørne.

Og så gjorde Randers det onde mod Silkeborg. Tiden var ved at rende ud, og kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, hvis kampen sluttede 1-1. Men det ville Faris Bijedic ikke være med til. For kort før dommerens ud ramte 90, sendte han Randers foran med 2-1.

Trods fem minutters tillægstid, lykkedes det Randers at holde stand og hive sejren hjem i sidste ende.

– Det var på sande Randers FC-dyder, at drengene vandt finalen ved at kæmpe sig tilbage i anden halvleg og vende 0-1 til 2-1, og det var en fornøjelse at se Lasse Storvang som anfører løfte trofæet til stor jubel for hele holdet, udtaler en glad Randers-assistenttræner, Nikolai Lund, til klubbens hjemmeside efter kampen.

Glæden var langt væk hos Silkeborgs cheftræner, der tog nederlaget på sine egne skuldre.

– Jeg må tage nederlag 100% på mine skuldre. Jeg skulle selvfølgelig aldrig have tilladt, at 9 ud af de 14 spillere havde knoklet til Special Olympic i dag siden kl. 7 i morges til kl. 15.30 i eftermiddag, siger Dennis Pedersen til Silkeborgs hjemmeside.

– Jeg gør meget ud af at lære spillerne at forberede sig godt så de kan levere den gode præstation. Jeg er flov over at have været stor del af spillernes dårlige forberedelse i dag, udtaler han yderligere.

Silkeborg ligger med ti flere point end Randers i U/19 Ligaen, men det lykkedes alligevel RFC at slå favoritterne.

In this article