Silkeborg og OB delte i lige U/17-kamp

Det var en lige kamp, der bølgede frem og tilbage, da OB lørdag gæstede Silkeborg i U/17 Ligaen.

Efter en forrygende start på foråret med to sejre i træk havde OB før weekendens opgør ikke vundet i næste to måneder svarende til seks kampe, og med en sejr i Silkeborg kunne odenseanerne øge afstanden til tabellens absolutte bund.

De gæstende fynboer var bedst i kampens indledning, hvor de havde flere chancer, men særligt via et flot presspil anført af et skarpt genpres arbejdede hjemmeholdet sig ind i kampen og fik sat sig på spillet, og OB-keeper Oliver Christensen måtte flere gange i aktion for at holde silkeborgenserne fra at bringe sig i front.

Få øjeblikke før dommeren fløjtede til pause faldt kampens første scoring så, men det var gæsterne, der i en ellers dårlig periode bragte sig foran. I en omstilling blev bolden forlænget videre i dybden til Philip Stoustrup, der sikkert bankede føringsmålet i kassen.

I anden halvleg lagde Silkeborg pres på fra første fløjt, og i midtjyderne havde flere gode muligheder og fik endda et mål annulleret. 10 minutter før tid fik hjemmeholdet så den velfortjente udligning, da Stefan Stojilkovic lykkedes med at opfange en løs bold på kanten af OB’s felt og køligt lægge bolden hen over Oliver Christensen.

Selvom begge mandskaber havde muligheden for at tage alle tre point til sidst i kampen, forblev det 1-1, og dermed kunne både Silkeborg og OB tage et enkelt point med fra opgøret.

Resultatet betyder, at de to hold fortsat ligger nogenlunde side om side i den del af tabellen, der bedst kan karakteriseres som toppen af bunden.

In this article