Silkeborg-talent skal under kniven – ude i tre måneder

Silkeborgs unge offensivtalent, Sammy Skytte, skal opereres for en skulderskade. Han er ude i omkring tre måneder, meddeler Silkeborg.

Da Silkeborg for snart to uger siden vandt stensikkert 3-0 over Næstved på hjemmebane, var det ikke ren fryd og gammen for samtlige spillere efter kampen.

Holdets 19-årige offensivtalent, Sammy Skytte, måtte nemlig udgå fra kampen med en skulderskade efter en hovedstødsduel, der tog så hårdt på den unge SIF-spiller, at han måtte lade sig udskifte efter blot 20 minutter af kampen.

Den ene skulder var på daværende tidspunkt gået af led, og blev sat på plads igen af Silkeborgs lægestab. Efterfølgende undersøgelser har dog vist, at Sammy Skytte skal en tur på operationsbordet for at komme sig helt over sin skade. Det vækker stor ærgrelse hos hovedpersonen selv.

– Det er træls, og det er ærgerligt, at det sker nu, hvor jeg er kommet ind i startopstillingen, og hvor det er begyndt at gå godt for holdet. Jeg er ked af, at jeg ikke skal være en del af det i den næste tid, men jeg må bare komme ovenpå og komme stærkere tilbage, siger Sammy Skytte ifølge Midtjyllands Avis.

Sammy Skytte har spillet ni kampe for Silkeborg i Bet25 Ligaen i denne sæson. Han forventes klar igen ca. tre måneder efter sin operation.

In this article