SønderjyskE forlænger med stort talent

20-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen har netop lige forlænget sin kontrakt, så han har dermed to år mere i det sønderjyske. Ambitionen er mere spilletid i Superligaen.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, som startede sin karriere i Sønderborg, har netop lige forlænget sin kontrakt med SønderjyskE. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen har været hele vejen igennem Sønderjyskes talent-setup. Hovedpersonen selv er utrolig glad for kontraktforlængelsen:

– Det er dejligt at få fremtiden på plads. Det giver lidt ro på i forhold til at udvikle sig bedst muligt, fortæller https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen til D’BOLD.

Den unge angriber har indtil videre ikke spillet særlig meget Superliga-bold, og han håber da også på en del mere.

– Nu har jeg fået fire indhop i denne sæson og håber selvfølgelig på nogle flere minutter, udtaler https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen.

De fire indhop, som https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen har fået, fordeler sig kun på 58 minutter, men mon ikke der snart er mere spilletid i vente, ellers ville SønderjyskE nok ikke have valgt at forlænge hans kontrakt.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen er dog også ret uheldig. SønderjyskE er nemlig godt besat på angrebspositionen. Tommy Bechmann, Thomas Dalgaard, brandvarme Johan Absalonsen og Jeppe Simonsen virker alle til at være højere i hierarkiet end https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesens ambition er dog også først og fremmest at slå igennem i SønderjyskE.

– Ambitionen er at få mere spilletid og forhåbentlig slå igennem i SE. Derfra kan man så eventuelt tage skridtet videre, men lige nu fokuserer jeg på at spille mig tættere på holdet, slutter https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen i interviewet med D’BOLD.

In this article