Sørgeligt: Danmark U/17 sender spiller hjem

Det danske U/17-landshold spiller i morgen deres første kamp ved U/17 EM i Aserbajdsjan mod Frankrig, men det bliver uden FC Nordsjællands Andreas Olsen. Midtbanespilleren har skadet forladt den danske lejr. 

Der er liv og glade dage i Aserbajdsjan, hvor Baku lægger navn til EM for U/17-landshold. Millionbyen har fodboldfeber, vejret er godt og atmosfæren er festlig, men desværre bød dagen også på en trist nyhed.

Andreas Olsen har nemlig torsdag først på dagen taget afsked med sine holdkammerater. En skade stoppede EM-eventyret for FC Nordsjælland-spilleren, men hvad er det præcist, der er sket? D’ BOLD har spurgt midtbanespilleren:

“Det der er sket er, at jeg har fået problemer i mit venstre baglår, som desværre gør at jeg ikke kan lave eksplosive løb og sparke, fortæller Andreas Olsen til D’ BOLD.

Udsigten til at blive skadesfri var altså for lang til, at Andreas Olsen kunne blive i Aserbajdsjan. Midtbanespilleren kommer ellers fra en flot sæson, hvor han har en stor andel i FC Nordsjællands nuværende topplacering i U/17 Ligaen. Olsen er med sine otte sæsontræffere nummer to på tigrenes interne topscorerliste.

Som erstatning for Andreas Olsen har landstræner Jan Michaelsen indkaldt Wessam Abou Ali fra AaB.

In this article