Sprudlende HB Køge U/17 sejrede sikkert i Odense

Et vaskeægte drømmemål af Alexander Laustrup var nok for HB Køge, der ellers nemt kunne have udbygget sejren.

Guldet er allerede afsat i U/17 Ligaen, og mens FCN og FCM dyster om sølvet, ligner det efterhånden en direkte duel mellem AaB og HB Køge om fjerdepladsen. HB Køge har spillet en flot sæson og op til lørdagens kamp i Odense havde svanerne hentet hele 10 point på fire kampe.

Det var derfor ikke overraskende HB Køge, der satte sig på spillet fra kampens start mod bundholdet, OB, og halvlegs inde i første halvleg fik Alexander Laustrup så spillet bolden i fødderne efter et flot opspil. Laustrup vendte med kuglen, afdriblede tre OB’ere og sluttede sin imponerende aktion med at lobbe bolden henover OB-keeperen – ja, et øjeblik kunne man nemt blive usikker på, om det var Laustrup eller Laudrup. Et flot mål, der fortjent gav HB Køge føringen.

Målet syntes HBK-spillerne bare at bruge til at føle sig endnu mere ovenpå, for svanerne fortsatte med at dominere og kunne i flere omgang have fordoblet føringen i første halvleg.

Efter pausen gjorde de sjællandske gæster, hvad der skulle til for at køre sejren hjem, og dermed er HB Køge nu kun et enkelt point efter fjerdepladsen, AaB, der mandag tabte til AGF.

Både HB Køge og AaB mangler fem kampe af sæsonen, mens OB mangler tre.

In this article