Sprudlende ulve fejede Esbjerg U/19 af banen

To mål direkte fra hjørnespark af Andreas Poulsen og et hattrick af Jákup Thomsen banede vejen for FC Midtjylland U/19’s overbevisende sejr på 6-1 over Esbjerg.

Esbjerg U/19 er medvirkende til målrige opgør for tiden. For to spillerunder siden endte det med en 4-4-deling med Vejle, og i lørdags var de unge esbjergensere igen med i en målrig forestilling i U/19 Ligaen. Denne gang blev udfaldet dog knap så godt.

De måske kommende mestre fra FC Midtjylland sendte i hvert fald Esbjerg til tælling. Det blev en kamp Esbjerg-spillerne nok helst gerne vil slette fra erindringerne hurtigst muligt.

Efter en halv times spil skete den første lille katastrofe for Esbjerg, da et hjørnespark fra FCM’s Andreas Poulsen fik lov at hoppe en gang i feltet for derefter at skrue direkte ind i kassen, uden at nogen i Esbjerg-forsvaret fik clearet bolden ud af feltet inden.

Ti minutter senere skete det utrolige, da situationen ved det første mål gentog sig. Igen var det et direkte hjørnespark fra Andreas Poulsen, som målmanden denne gang ikke kunne komme op og få lappen på, som strøg hele vejen over i den bagerste krog. Andreas Poulsen havde i den grad sigtekornet på plads i kampen. 2-0 til FCM efter første halvleg.

Hvis Esbjerg ikke troede, at det kunne blive værre, så tog de i den grad fejl. Efter pausen fortsatte det midtjyske damplokomotiv blot i endnu højere fart. Mads Olsen fandt Jákup Thomsen med en stikning i feltet, og angriberen svigtede ikke. 3-0 til FCM.

4-0 blev det også til midtjyderne. Denne gang var det en helkikser af en tilbagelægning fra en Esbjerg-forsvarer, der sendte Jákup Thomsen i målets retning. Esbjerg fik reduceret til 4-1 på et hovedstød inden FCM igen tog fat. Simon Sterring ødelagde alt Esbjerg-håb, der måtte restere ved at score til 5-1, og Jákup Thomsen lukkede og slukkede FCM-festen ved at sende bolden igennem Esbjerg-målmand Andreas Pedersens ben med en afslutning lidt ude fra feltet.

6-1 blev det endelig resultat i FC Midtjyllands favør. Midtjyderne mangler nu blot fire point i de resterende tre kampe for at kunne kalde sig vindere af U/19 Ligaen.

In this article