Stensikker Carrara: Vi kan sagtens vinde

FC Midtjylland tabte deres første kamp i U/19 Ligaen i denne sæson, men har til gengæld ikke tabt i de efterfølgende 16. Den stime tror Oliver Carrara, at Brøndby kan lave om på søndag eftermiddag.

Brøndby IF’s U/19-hold har ikke just klaret sig imponerende i U/19 Ligaen denne sæson. De har dog i deres seneste opgør haft en del sejre, der har givet dem en smule optur i ligaen, hvor de i øjeblikket ligger placeret som nummer ni.

I deres seneste opgør tabte de dog 2-1 til Vejle Boldklub, og det er der en meget simpel grund til, hvis man spørger holdets ene angriber, Oliver Carrara.

– Vi var ikke effektive nok til at score. Blandt andet mig selv, der havde en stor chance. Og så viste de effektiviteten og scorede to mål på de sidste 20 minutter, fortæller angriberen til D’ BOLD.

Og netop effektiviteten er hvad Brøndby skal forbedre.

– Vi skal blandt andet arbejde med effektiviteten, og så skal vi også arbejde med og kunne holde resultatet hele kampen igennem, istedet for at lade det andet hold komme ind i kampen. Og vi skal også kunne lukke kampene.

Nu venter de forsvarende mestre fra FCM, der ikke har tabt i 16 kampe i træk. Carrara har dog en klar idé om, hvad BIF-spillerne skal gøre for at slå ”ulvene”.

– Vi skal ud og være effektive, og ellers bare fortsætte med og spille vores spil. For det har virket godt her de sidste par kampe, siger Carrara, der tror på Brøndby er dem, der kan sørge for FCM’s andet nederlag i sæsonen.

– Ja jeg tror 100% på vi kan vinde, vi skal bare kæmpe godt og spille for hinanden, så kan vi vinde over alle hold i ligaen.

Og selvom Brøndby har haft problemer med effektiviteten foran mål, har Daniel Stückler alligevel formået at score 11 mål i denne sæson. Det giver ham en andenplads på ligaens topscorerliste.

In this article