Stortalent forlænger med Silkeborg IF

Det 16-årige stortalent, Jeppe Okkels, har netop lige forlænget sin kontrakt med tre år i Silkeborg IF.

Forlængelsen med Jeppe Okkels kommer lige efter, at han lørdag fik debut på Silkeborgs førstehold. Debuten kom i Silkeborgs overbevisende 5-0 sejr over Vejle. Der var dog intet på spil i kampen, Silkeborg havde nemlig sikret sig oprykning til Alka Superligaen runden før. Der er derfor måske Superliga-bold i vente for unge Jeppe Okkels.

Om kontraktforlængelsen siger Jeppe Okkels til Silkeborg IFs hjemmeside:

– Jeg har det rigtig godt i SIF, og jeg er overbevist om, at det er det bedste sted for mig at udvikle mig som fodboldspiller. Derfor var beslutningen let.

Jeppe Okkels er en rigtig Silkeborg-dreng. Han startede i ØBG, som er en samarbejdsklub til SIF. Som U/13-spiller rykkede han så til Silkeborg. Det seneste år har han gået på Silkeborg Efterskole, som har et rigtig tæt samarbejde med SIF.

Landsholdsmæssigt er Okkels rigtig godt med. Han har spillet i alt 21 ungdomslandsholdskampe. 7 af kampene har været på U/16-landsholdet. De resterende 14 kampe har været på Danmarks talentfulde U/17-landshold. Han var bl.a. med til U/17 EM i Aserbajdsjan, hvor Danmark gjorde en rigtig god figur.

In this article