Straffespark i overtiden kostede Lyngby U/17 sejren mod Brøndby

Lyngby Boldklubs U/17-mandskab kunne i overtiden se gæsterne fra Brøndby score det udlignende 2-2-mål på straffespark.

I U/17 Ligaens eneste midtugekamp tog De Kongeblå fra Lyngby imod lokalrivalerne, Brøndby IF, og her måtte hjemmeholdet sande, at 2-0 er den farligste føring. Lyngby ville ellers med en sejr kunne sende Brøndby så godt som ud af U/17 Ligaens store subtop, og da De Kongeblå, der indtager tabellens femteplads, ikke havde lidt nederlag i de seks foregående kampe, lignede de favoritterne i onsdagens kamp.

Det var da også Lyngby, der fra kampens start satte sig på spillet, og 10 minutter inde i opgøret gav spilovertaget pote, da lyngbyernes formstærke angriber, Emilio Simonsen, lagde 1-0-scoring op i krogen med en flot afslutning.

Hjemmeholdet fortsatte presset, og efter små tyve minutter kunne Emil Bodholt så fordoble Lyngby-føringen, da han headede et frisparksindlæg i kassen fra en position bagerst i feltet, og så var lyngbyerne for alvor på sejrskurs.

Efterfølgende havde hjemmeholdet flere muligheder, men ingen af dem resulterede i den afgørende 3-0-scoring, og efter en halv times spil reducerede Brøndby så på en omstillingsmulighed, hvor Andreas Pyndt Andersen endte i afslutterens rolle.

Efter pausen jagtede Brøndby det udlignende mål med endnu mere aggressivitet, og det medførte en del mere duelspil. I takt med at kampen skred frem, blev hjemmeholdet også presset mere og mere tilbage foran eget straffesparksfelt, og i kampens overtid skete så det, der for Lyngby bare ikke måtte ske.

Da Emil Bodholt, målscoreren til 2-0, ville blokere et indlæg med en glidende tackling, ramte bolden hans arm, og dommeren så ingen anden udvej end at fløjte straffespark. Den chance lod August Vitus Frandsen ikke passere, og han sikrede dermed Brøndby et enkelt point.

I efterårets kamp de to hold i mellem udlignede brøndbyerne ovenikøbet også til 2-2 i overtiden, og det lindrede ikke just Lyngby-spillernes skuffelse.

In this article