Stückler: Skal være hurtigere og hårdere

Daniel Stückler kæmper hårdt for spilletiden på førsteholdet, hvor skridtet fra U/19 til senior har været udfordrende.

I vinterpausen blev den kun 19-årige Brøndby-angriber Daniel Stückler rykket fra en tilværelse på U/19-holdet op til Superliga-truppen på fuld tid.

Her kræver det mere end bare talent at slå til, hvor en masse hårdt arbejde er et must for at bryde igennem på holdet. Som det ser ud lige nu, har den unge angriber gode kort på hånden ifølge sin angrebstræner:

– Stückler er rigtig spændende som angriber, hvilket jeg synes på flere parametre. Han er rigtig god til at tage læring til sig. Han er meget åben for nye input, tanker og idéer, og han har nogle rigtige gode kvaliteter i boksen, hvor han han er en af de angriber, jeg har arbejdet med, som måske er en af de dygtigste til at skabe sig selv rum, siger Brøndbys angrebstræner Mark Strudal til klubbens hjemmeside.

Den unge angriber, som i forrige runde nettede sit første mål for klubben mod Randers, ved godt, det kræver hårdt arbejde for at slå til på så højt et niveau:

– Lige nu handler det bare om min udvikling og om, jeg skal kæmpe hårdt på træningsbanen, og finpudse alle de små færdigheder, og så håber jeg, det kan give mig noget spilletid, siger Stückler til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Man skal vende sig til et lidt højere niveau (i Superligaen, red.) både fysisk og tempomæssigt. Man skal være både hurtigere og hårdere i sine dueller, og på det punkt har jeg udviklet mig rigtig meget, siger han.

Angriberen har mulighed for spilletid mandag aften, hvor Brøndby hjemme møder Viborg.

In this article