Svækket U17-ulve: Vil revanchere sidste uges nederlag

Embed from Getty Images

Det kom for nogen som et chok, at man sidste uge tabte med 1-2 til Vejle Boldklub U17, som man ellers havde slået med hele 8-0 tidligere på sæsonen. De unge ulve vil nu revanchere nederlaget.

FC Midtjylland U17 tabte i sidste runde med 1-2 til Vejle Boldklub U17, som man ellers havde slået tidligere på sæsonen med hele 8-0. Lørdag eftermiddag gælder det Lyngby Boldklub U17, som man sidst besejrede med komfortable 4-0. Nu vil de unge ulve revanchere sidste uges nederlag.

– Det bliver en meget svær kamp, for vi mangler mange spillere og har ikke den bedste udebaneform i øjeblikket. Sidst spillede vi rigtig godt og er foruden kampen mod Vejle inde i en god periode. En udesejr vil se godt ud på flere måder, så vi kan få revancheret kampen mod Vejle, siger træner Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Netop, som Graversen nævner ovenover, mangler man man hele fem spillere, som er med U17-landsholdet til EM i Azerbaijan, hvilket selvfølgelig svækker de unge ulve frem mod kampen mod Lyngby. Grundet den manglende bredde, er Graversen og FCM U17, også tvunget til at bruge flere U15-spillere til kampen.

– Det bliver en udfordring med mange ude, men det er altid spændende at se, hvem der så griber ind og fylder hullerne ud. Men det bliver en presset trup, og vi har også en enkelt i karantæne, forklarer Svend Graversen.

Kampen i det sjællandske mellem Lyngby og FC Midtjylland spilles lørdag eftermiddag kl. 15.15.

In this article