Talent stopper i Brøndby: Jagtet af andre danske klubber

Det svenske talent Amir Al-Ammari er færdig i Brøndby, men han er på blokken i andre klubber i Danmark.

Forventningerne var store til det svenske talent Amir Al-Ammari, da han i 2013 forlod Sverige til fordel for en karriere i Brøndby IF. Midtbanespilleren har gjort det godt for U-holdene, og han har også spillet for reserveholdet, i denne sæson men han har aldrig opnået debut på førsteholdet. Derfor skilles parterne, når Al-Ammaris kontrakt udløber om en måned.

Det kan dog meget vel tænkes, at 18-årige Amir Al-Ammari bliver i Danmark. Jnytt skriver, at både danske og svenske klubber viser interesse for midtbanetalentet, der holder kortene tæt til kroppen, når snakken falder på fremtiden.

– Jeg ved ikke noget konkret, men jeg er stadig på kontrakt i Brøndby. Jeg har haft en god sæson, og jeg har spillet stabilt. Jeg føler, jeg har udviklet mig meget. Jeg har trænet hårdt og fokuseret på at blive bedre, siger Amir Al-Ammari.

Amir Al-Ammari skiftede til Brøndby IF fra Husqvarna FF, hvor han allerede som 15-årig var en del af førsteholdet. Han har scoret to mål i U-19 ligaen i denne sæson.

In this article