Tigerne fra OB vandt sensationelt over løverne fra FCK

I lørdags skulle striwerne fra Fyn op imod FCK i U/19-ligaen. Det blev til en fortjent 2-0 sejr til OB. 

U/19 ligaens bundhold OB skulle op imod subtopholdet fra FC København i lørdags. Det blev til en overraskende fynsk sejr.

OB’s Kristian Weber blev fældet af FCK i det 13. minut. Mads Jørgensen skulle tage sig af frisparket. Han bankede bolden i nettet direkte på frisparket.

Fynboernes Kristian Weber var i et stort spilhumør i kampen. Han fandt de frække huller gang på gang. På trods af at københavnerne begyndte at presse lidt på, holdt OB 1-0-føringen til pausen.

I anden halvleg fortsatte FCK deres pres. Udligningen var dog aldrig rigtig tæt på, og det var stadigvæk OB, som havde de største chancer.

I det 75. minut scorede Rasmus Skovgaard på en kontra, hvor det igen var Kristian Weber, som var arkitekten bag. Han kunne vælge at spille bolden ud til enten Rasmus Skovgaard eller Oliver Lønfeldt. Han lagde en præcis aflevering til Skovgaard, som så eksekverede den ind efter at have taget et træk først.

Det er første gang i sæsonen, at OB vinder to kampe i træk. OB vandt nemlig 2-1 over Esbjerg den 23. april.

OB U/19-cheftræner Ivan Poulsen var godt tilfreds efter kampen, forståeligt nok:

– Drengene arbejdede fantastisk for hinanden i dag, og det var en fornøjelse at tage 3 point hjemme på Trefor Park og samtidig spille til nul, udtalte Ivan Poulsen til ob.dk efter kampen.

 

In this article