U/15- og U/17-trænere stopper i Randers Freja

Randers Freja skal finde ny cheftræner til både U/15 Elite-holdet og U/17 Liga-holdet.

Randers FC’s ungdomsafdeling, som stadigvæk går under navnet for datterklubben Randers Freja, mister to cheftrænere pr. 30. juni 2016. Det drejer sig om U/15 Elite-cheftræner Fatah Abdirahman og cheftræneren for Randers Frejas U/17 Liga-hold, Mads Lynge.

Klubben skriver i en meddelelse på sin hjemmeside, at Mads Lynge stopper efter gensidig aftale. Lynge har stået i spidsen for U/17 Liga-holdet i de sidste to år. Med én kamp tilbage af sæsonen i U/17 Ligaen ligger Randers Freja pt på 13. pladsen med 21 point.

Fatah Abdirahman har selv valgt at søge nye udfordringer, selvom han ellers stadig havde to år tilbage af den treårige kontrakt, han indgik med Randers Freja tilbage sidste sommer om at stå i spidsen for klubbens bedste U/15-hold.

Begge hold skal derfor have ny træner til næste sæson.

In this article