U/16-landsholdet tabte til Polen

De danske U/16-drenge måtte nøjes med en flot andenpladsen i UEFA’s firenationersturnering, da de tabte den afgørende kamp mod Polen.

Før dagens sidste afgørende kamp i firenationersturenringen afholdt af UEFA i Polen, lå Danmark på en førsteplads med seks point, mens værterne fra Polen lå på andenpladsen med fire point. Derfor var det altså en slags finale, de to hold var ude i – vinderen ville tage førstepladsen, hvor Danmark dog også kunne nøjes med uafgjort.

Danmark var bedst før pausen og havde flere gode muligheder, men skarpheden manglede i de afgørende situationer, og derfor blev det lige ved og næsten. 0-0 ved pausen.

I anden halvleg var det så de polske værters tur til at tage teten, og dominansen gennem anden halvleg kom klart fra polakkerne. Da der var godt og vel et kvarter tilbage af kampen, var Danmark rigtig tæt på. Danskerne havde et godt frisparksforsøg, der dog prellede af på overliggeren.

Bare minuttet senere tog Polen føringen ved Hubert Sobol. 1-0 til værterne.

Det blev ikke til mere for begge mandskaber, og derfor kunne værterne med deres 1-0 sejr kalde sig sejrherre af turneringen. Stillingen ender altså således:

1. Polen 7 point
2. Danmark 6 point
3. Schweiz 5 point
4. Hviderusland 0 point

 

In this article