U/17-anfører: Det var kæmpe stort

Danmark lagde fremragende fra land ved U/17 EM i Aserbajdsjan, da man her til eftermiddag spillede 0-0 mod de forsvarende mestre fra Frankrig. D’ BOLD snakkede kort efter kampen med anfører og midtbanedynamo, Nicklas Strunk.

Det var en træt, nærmest udmattet ung midtbaneterrier, som D’ BOLDs udsendte snakkede med i Mixed Zone umiddelbart efter dysten mod Frankrig. Nicklas Strunck spillede en glimrende kamp, hvor han fra sin position på den centrale midtbane styrede spillet og vandt et hav af bolde.

Nicklas Strunck (foto René Larsen)
Nicklas Strunck (foto René Larsen)

 

Den unge anfører havde på trods af træthed og tunge ben overskud til at dele ud af sine tanker efter kampen:

Det var selvfølgelig en kæmpe oplevelse. Det er EM, og det er det store nu i forhold til Elite Round og kvalrunderne, siger FC Nordsjælland-talentet og fortsætter:

Vi kommer godt ud til kampen og gør det godt alle drengene. Vi arbejder stenhårdt, og vi skaber nogle chancer og står godt defensivt, så jeg synes at det ser positivt ud.

I FC Nordsjælland er han vant til masser af boldbesiddelse, men på landsholdet, når modstanderne er stolte fodboldnationer som eksempelvis Frankrig, så kræver det hårdt, defensivt arbejde. Netop det hårde slid er opskriften på succes, fortæller Strunck:

Det viser jo bare at det hårde arbejde, vi viser på træningsbanen, at vi kan overføre det på kampdagen. Jeg er fortrøstningsfuld og ved at vi kan tage de andre to hold, vi mangler, lyder den sidste kommentar fra Nicklas Strunck.

Danmarks næste kamp er mod Sverige. Den kamp spilles på mandag klokken 12.00 dansk tid, mens England venter torsdag klokken 17.00

In this article