U/17-anfører: Det er en ny dag i morgen

De danske spillere var naturligvis ganske ulykkelige efter nederlaget til England, som sendte Danmark ud af EM i Aserbajdsjan. D’ BOLD snakkede med anfører Nicklas Strunck efter kampen.

Fodbold kan gøre ondt. Det må Danmarks største U/17-talenter sande, efter at man tidligere i aften tabte med 3-1 til England og dermed har udspillet sin rolle i EM. Flere af de danske spillere gik direkte i bussen og havde ikke overskuddet til at tale med pressen. Anfører Nicklas Strunck var da også tydeligvis, og fuldt forståeligt, mærket af den enorme skuffelse, da D’ BOLDs udsendte mødte ham i mixed zone efter kampen:

-Man er selvfølgelig skuffet over, at man kunne have gået videre og så går hen og taber, men det er del af gamet, så vi må vel bare op på hesten igen, siger FC Nordsjælland-spilleren til D’ BOLD og fortsætter:

-Lige nu er jeg selvfølgelig ked af det over det (nederlaget red.). Det er en ny dag i morgen, og så må vi tænke tilbage på det, som om at det har været en god oplevelse at være med til et EM.

Nicklas Strunck mener trods nederlaget ikke, at Danmark rent taktisk kunne have gjort noget anderledes:

-Det ved jeg ikke. Altså, vi har en game-plan i forhold til det, vi skal gå ud at gøre, så jeg vil ikke sige, at vi skulle lave om på noget.

Kampens bedste spiller var indiskutabelt Englands Reiss Nelson, som foruden at lave et mål og en assist drev gæk med Danmarks forsvar. Om Arsenal-spilleren siger Strunck kortfattet:

-Dygtig spiller. Hurtig spiller. Han er svær at lukke ned.

Og Danmark prøvede ellers det bedste, de havde lært, men England var simpelthen bare for stærke:

-I kampen prøver man altid at få hinanden op, til at gøre det bedre i forhold til, at vi havde den nedtur i første halvleg (England scorede til 1-0 red.). Vi fik gejsten tilbage, og vi arbejder hårdt alle mand til sidst og fik da også et mål, men det var ikke det værd, siger anføreren til D’ BOLD, hvorefter han slukøret forlader Baku Olympic Stadium for sidste gang.

Det danske U/17-landshold flyver i morgen formiddag tilbage til Danmark, efter at have opholdt sig i Aserbajdsjans hovedstad de sidste 12 dage.

In this article