Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 27: Christian Køhler, FCN

Embed from Getty Images

Christian Køhler fra FCN er Ugens Superligatalent. Læs om den 20-årige midtbanespiller lige her.

Fodboldens univers er skruet sådan sammen, at unge spillere ofte skal bruge en større eller mindre tilvænningsfase, før de kan komme ind og spille en afgørende rolle på et hold. Men der er undtagelser. 20-årige Christian Køhler fra FCN er én af dem.

I weekendens kamp mod Randers var den unge midtbanespiller for første gang nogensinde blevet betroet en plads i nordsjællændernes startopstillling, og ved stillingen 1-1 udnyttede han en fri skudmulighed til at bringe Superligaens nummer ni foran.

Desværre for Køhler og resten af FCN-holdet udlignede Randers til sidst, men det ændrer ikke på det faktum, at Køhler i løbet af sine første 90 Superliga-minutter har promoveret sig selv i en sådan grad, at selv Oddsets succesfulde reklameteam må have skuet beundrende ned mod debutanten.

Christian Køhler er et produkt af FCNs ungdomsafdeling og blev rykket op på førsteholdet sidste sommer. Udover weekendens Superligakamp har han to U16-landskampe på samvittigheden.

In this article