Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 30: Jonas Bager, Randers FC

Embed from Getty Images

Jonas Bager fra Randers FC er Ugens Superligatalent. Læs om den 19-årige midterforsvarer lige her.

Efterårets to sidste Superligakampe blev samtidig Jonas Bagers to første for Randers FC. Men selvom begge kampe med midterforsvarerens deltagelse endte uden mål imod kronjyderne, måtte det 19-årige defensivtalent vente helt indtil denne weekend, før han igen kunne få tanket Superligaminutter til sit CV.

Således var der blevet plads i startopstillingen til 19-årige Jonas Bager, som Randers-træner Colin Todd kalder aggressiv og kompromisløs i sit forsvarsspil. Og gennem en stort set fejlfri indsats i 3-2-sejren over Viborg cementerede 1,82 meter høje Bager sin rolle som seriøs brik i trænerens taktikpuslespil fast.

Jonas Bager har altid været fast inventar på diverse ungdomslandshold, og i januar fik han debut for U21-landsholdet i dets remis mod Ukraine.

Jonas Bager stammer oprindeligt fra Hadsten, og i oktober skrev midterforsvareren efter syv års ungdomstid i Randers under på en fuldtidskontrakt med klubben.

Udover vinterens to Superligakampe havde Jonas Bager inden weekendens sejr i Viborg også spillet to kampe i DBU Pokalen og en enkelt i Europa League. Fælles for de fem tidligere kampe er, at de alle var endt med kronjysk cleansheet, så for Bager var Viborg-kampen samtidig første gang han oplevede at indkassere mål sammen med Randers’ førstehold.

In this article