Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 31: Michael Zacho, AGF

Embed from Getty Images

Michael Zacho fra AGF er Ugens Superligatalent. Læs om den 19-årige midtbanespiller lige her.

Da der med 16 resterende minutter af lørdagens Superligakamp mellem FCN og AGF stadig stod 3-1, valgte AGF-træner Glen Riddersholm at reagere ved at skifte 19-årige Michael Zacho ind på højre kant. Allerede efter et minut var substitutionen tæt på at give pote, da midtbanespilleren pludselig modtog bolden omkring straffesparkspletten og med fri vej til målet. Desværre for udeholdet blev Zacho alt efter fortolkning enten tacklet eller fældet af FCN-målmand Runar Runarsson, og selvom den faldne århusianer lå og ømmmede sig, dømte dommeren hverken straffespark eller film, og derfor fortsatte kampen. AGF scorede to gange i de sidste otte minutter og kunne grundet det flotte comeback gå fra banen med et point i bagagen. En bedrift, hvori Zacho ikke var uden ære.

Kampen var Michael Zachos anden Superligakamp, eftersom han allerede i de sidste minutter af 5-1-sejren over Esbjerg havde fået lov til at snuse lidt til forholdene i Danmarks bedste række.

Den tidligere U19-landsholdsspiller kom til AGF som 12-årig, og allerede for et år siden fik han sin debut for klubbens førstehold – dog kun i form af et indhop mod Lyngby i 1. Division, hvor AGF spillede på det tidspunkt.

Som 14-årig var Michael Zacho til prøvetræning i Liverpool, men det møde kastede ikke noget nærmere samarbejde af sig.

 

In this article