Ungt Esbjerg-hold oppe imod overmagten

Embed from Getty Images

De mange unge Esbjerg fB-spillere kunne intet gøre mod et stærkt SønderjyskE-mandskab.

Jonas Dal havde valgt et meget ungt hold, med hele syv spillere under 23 år. Hele fem af dem, startede på banen, men de unge spillere og resten af Esbjerg-mandskabet der måtte forlade Sydbank Park i Haderslev med et nederlag på 0-2 til en generel formstærk modstander i SønderjyskE.

Simon Kroon og Marc Dal Hende var mændende bag de to mål, hvor de begge passerede Esbjerg-trioen, keeper Jeppe Højbjerg, 21, og de to midterstoppere, Jeppe Brinch, 21, og Marco Lund, 19. Esbjerg-holdets bedste mand fredag aften, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen, 22, var den største trussel mod det stærke SønderjyskE-hold. Mathias Kristensen, 19, og Mark Brink, 18, blev begge brugt som indskiftere, sidstnævnte byttet med Jeppe Andersen, 23, som spillede en svag kamp.

De to hold ligger nu solidt plantet i hver sin ende af tabellen, med SønderjyskE solidt på andenpladsen og Esbjerg på tiendepladsen, dog i fare for at ryge ned på 11. pladsen, da Aarhus GF endnu ikke har spillet i denne runde.

In this article