Vanvittig kamp i U/19-ligaen mellem VB og EfB

Lørdag eftermiddag var Esbjerg taget en tur til Vejle. Det endte ud med et vanvittigt opgør, som sluttede 4-4. Esbjerg har højst sandsynligt tabt bronzemedaljerne nu.

VB startede kampen bedst ud. Efter 19 minutter lykkedes det dem også at komme foran. Patrick Rasmussen scorede efter en hjørnesparkssituation. Inden da havde hvert hold haft en stor chance hver ved henholdsvis Agon Mucolli og Mark Brink, som også gør sig på EfBs Superliga-mandskab.

Agon Mucolli spillede en fantastisk kamp. Han blev ved med at skabe store chancer, men bolden ville ikke ind. I slutningen af 1. halvleg fik Vejle igen et hjørnespark. Denne gang sparkede Martin Damsbo bolden i mål. Få sekunder inden pausefløjt reducerede Esbjerg, da https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun lavede et uheldigt selvmål.

2. halvleg startede igen ud med en masse chancer. Især Patrick Rasmussen havde masser af muligheder for at banke kuglen i kassen. Anders Dreyer udlignede til 2-2 9 minutter inde i 2. halvleg. Få minutter senere bragte Kristian Kirkegaard så Vejle foran med 3-2. Assisten til målet kom selvfølgelig fra Agon Mucolli, som også lige har fået debut i Bet25 Ligaen. 

Fire minutter efter blev føringen fordoblet. Kampens andet selvmål blev lavet, da Esbjerg-målmand Andreas Pedersen var uheldig. 4-2 til Vejle. Man skulle tro, at kampen var lukket der, men det var den ikke.

Kampen fortsatte i sin utrolige dynamiske stil. I det 89. minut fik Esbjerg et hjørnespark. Store indskiftede William Møller reducerede til 3-4. Dybt inde i overtiden fik Esbjerg endnu et hjørnespark. Jeppe Schulz fik panden på, og kampen sluttede 4-4. En kæmpe skuffelse for Vejle, da de var foran både 2-0 og 4-2.

Esbjerg kunne dog godt have brugt 3 point. AaB kan nu selv afgøre, hvem der skal have bronzemedaljerne. Esbjerg har nemlig 3 point op til dem, og selvom de har en kamp i hånden, er deres målscorer langt dårligere end AaBs. Vejle har derimod ikke noget at kæmpe for. De har haft en middelmådig sæson med 22 point i 20 kampe.

In this article