Agon Mucolli fik debut i Bet25 Ligaen

Vejle Boldklubs 17-årige midtbanespiller, Agon Mucolli, fik 1. divisions-debut i onsdagens lokalopgør mod AC Horsens. Vejle vandt kampen, og Mucolli var endda involveret i målet.

Onsdag vandt Vejle Boldklub 1-0 over AC Horsens, som netop havde sikret sig oprykning til Alka Superligaen. 16 minutter før slutfløjt blev 17-årige Agon Mucolli skiftet ind til hans debut i Bet25 Ligaen. Mucolli debuterede for Vejles førstehold i en pokalkamp mod Middelfart tilbage i august. Det var derfor også kun hans anden officielle kamp.

To minutter efter Mucolli blev skiftet ind, scorede Vejle sejrsmålet til 1-0 – et mål, som Agon Mucolli rent faktisk var involveret i via et hovedstød. Det må siges at have været en effektiv indskiftning. Omkring debuten siger han selv til Vejles hjemmeside:

– Jeg løb og varmede op bag Kristian Fæstes mål i 2. halvleg, da jeg får besked på at skulle på banen. Det var dejligt at få chancen. Jeg fik en god start på kampen med flere gode aktioner.

Agon Mucolli er den bare femte spiller fra årgang 98, som får spilletid i Bet25 Ligaen. Malte Amundsen fra HB Køge, Nicklas Røjkjær fra Silkeborg, Christian Kudsk fra Vejle og Oskar Buur fra AGF er de fire, som allerede har fået deres debut.

Læs mere om Agon Mucolli her.

 

In this article