VB U/17 slog FCM og revancherede 9-0-nederlag

Vejlenserne var fuldt opsatte på at revanchere det seneste FCM-opgørs 9-0-nederlag, og få minutter før tid faldt det forløsende sejrsmål så i lørdagens kamp.

I midtugen kunne VB U/17 tage et flot point med hjem fra mødet med det suveræne førerhold, FC København, og lørdag tog vejlenserne så imod FC Midtjylland, som i efteråret rundbarberede VB’erne med en 9-0-sejr. Det var derfor et revanchelystent Vejle-mandskab, der skulle forsøge at vaske pletten væk.

VB’erne kunne ikke ønske sig en bedre start på kampen, da Mads Olesen blot ét minut inde i opgøret bragte Vejle foran. Hjemmeholdet etablerede et ivrigt presspil, der førte til en opspilsfejl, og det lukrerede Mads Olesen så på ved at sparke 1-0-scoringen ind bag U/17 Liga-debuterende Niklas Jensen i FCM-målet.

FC Midtjylland havde det svært i kampens indledning, selvom det blev mere lige efter scoringen, men efter en lille halv times spil lykkedes det endelig gæsterne at sætte et angreb op. Her fandt Mads Carlson formstærke Mikkel Jakobsen, der senest blev dobbelt målscorer mod AaB, og han kunne dermed bringe balance i opgøret til 1-1.

Ulvene kom herfra bedre med i kampen, og på begge sider af pausen havde FCM flere muligheder for at tage føringen, men både frie hovedstødsmuligheder og friløbere blev misbrugt, og med et kvarter igen bølgede kampen igen mere frem og tilbage, og Vejle havde også deres chancer særligt efter omstillinger.

Med tre minutter tilbage af opgøret faldt så den forløsende Vejle-scoring. Indskiftede Denis Suljic var først over en løs bold, da Thais Damgaards indlæg ikke blev clearet af FCM-forsvaret, og Suljic sikrede dermed Vejle alle tre point.

Vejle tog dermed fire point mod FCK og FCM i den forgangne uges U/17 Ligarunde.

In this article