Vejle U/17 spiller sig i jysk pokalfinale efter Lucas From-hattrick

Vejle Boldklub spillede sig i den jyske pokalfinale med en 3-2 sejr over Viborg FF. Lucas From blev den helt store hattrick-helt.

Der var lagt op til et spændende opgør, da midterholdet i den øverste U/17-liga, Vejle, skulle møde topholdet i den næsthøjeste
U/17-liga, Viborg. De to hold havde mødtes i en træningskamp i vinters, hvor det var Viborg, som vandt. Vejle var dog stadig favoritter, selvom de manglede anfører Arbnor Mucolli.

Vejlegenserne var også inde i en god stime inden kampen. De havde slået de to store hold, Brøndby IF og FC Midtjylland, samt fået uafgjort mod løverne fra FCK. Det var derfor et veloplagt Vejle-mandskab, Viborg skulle op imod.

Pokalsemifinalen blev spillet på Energi Viborg Arena, det stadion hvor Alka Superliga-holdet fra Viborg FF spiller. Viborg startede kampen bedst ud, og Vejle havde svært ved at komme igang. Efter 13 minutter erobrede Christian Hechmann dog bolden. Han drog bolden fremad og lagde et indlæg ind til Lucas From, som headede kuglen i mål. Kun fire minutter senere blev Lucas From sendt i dybden af Jes Broby, og endnu engang scorede han med en koldblodig afslutning.

Viborg bragte spændingen tilbage i kampen, da de reducerede til 1-2 i det 26. minut. Igen i anden halvleg blev Lucas From sendt i dybden, denne gang af indskiftede Kasper Døhr Thychosen. Han eksekverede den sikkert ind til 3-1. Emil Frederiksen, hvis far er den berømte Viborg-mand Søren Frederiksen, reducerede til 2-3. Det blev dog aldrig nok, og Vejle vandt derfor kampen med 3-2. Vejle dominerede hele kampen undtagen de første 10 minutter. Sejren var derfor fortjent.

I finalen kan Veje risikere at møde enten FC Midtjylland eller Silkeborg IF. Det bliver spændende at følge, hvem der kan løfte trofæet i den jyske pokalturnering.

In this article