Vejle U/17 sejrede i Brøndby

Mads Olesen scorede to, da Vejle slog Brøndby i U/17 Ligaen.

Vejle U/17 skulle lørdag for anden udekamp i træk en tur til det sjællandske, hvor de blå-gule fra Brøndby ventede. Vejlegenserne kom med masser af gejst efter de seneste flotte resultater, hvor de har slået FC Midtjylland 2-1 og spillet 1-1 hos de nye mestre fra FC København. Hjemmeholdet fra Brøndby havde ligeså fået fire point i de sidste to kampe, så der var lagt op til en spændende match mellem to jævnbyrdige hold.

Gæsterne fra Trekantsområdet kom bedst fra start, hvor de allerede kunne tage føringen efter ni minutters spil. Lucas From udnyttede sikkert et indlæg fra Simon Bisp. Allerede tre minutter senere var den gal igen i Brøndby-feltet. Lucas From var ved at score en fremragende solo-mål efter en længere dribletur, men sparkede i stedet på opstanderen, hvor returen så faldt for fødderne af Mads Olesen, som stensikkert kunne udbygge Vejle-føringen til 2-0.

Efter de to hurtige Vejle-scoringer kom Brøndby bedre med og pressede på for reduceringen. Det skulle vise sig at give pote i det 26. minut, hvor hjemmeholdets Magnus Warming fik reduceret. Der gik dog ikke ret længe, før Brøndby igen måtte indkassere. For tre minutter efter reduceringen blev Mads Olesen dobbelt målscorer med hans fighter-scoring til 3-1. Dette var også stillingen ved pausen.

Lige fra anden halvlegs start kunne man tydeligt se, at Brøndby ikke ville give op så let. Hjemmeholdet dominerede spillet det meste af halvlegen, og de fik også reduceret til 2-3 ved Benjamin Laursen efter et hjørnespark. Det gav for alvor blod på tanden for hjemmeholdet, men i stedet for en udlignende 3-3-scoring blev det til endnu en Vejle-scoring. Lucas Møller Jensen fandt med sit hjørnespark Nikolaj Lebæk, der med sin hovedstødsscoring gjorde det til slutresultatet 4-2.

Efter kampen rykker Vejle væk fra bunden og ligger nu på niendepladsen, mens Brøndby fortsat ligger på ottendepladsen.

In this article