Vejle U/17 smed pauseføring mod Esbjerg

En udvisning i anden halvleg ændrede kampbilledet og muliggjorde Esbjergs comeback anført af Patrick Egelund mod et ellers velspillende Vejle-mandskab.

To formstærke midterhold stod lørdag overfor hinanden i U/17 Ligaen, da Vejle tog imod Esbjerg, for mens hjemmeholdet i de seneste tre runder først havde spillet uafgjort mod mestrene fra FCK, siden slået de formodentlige sølvvindere fra FCM og dernæst banket Brøndby, så havde Esbjerg vundet deres seneste tre kampe.

Kampen lørdag startede meget lige, men efter et kvarters spil tog vejlenserne teten. 28 minutter inde i kampen blev det så 1-0 til hjemmeholdet, da et indlæg fra venstre havnede hos Lucas Møller Jensen, og han sparkede føringsmålet ind i det lange målhjørne.

Det var tydeligt, at VB’erne var ovenpå i denne fase af kampen, og med fem minutter til pause udbyggede Lasse From så føringen med kampens detalje. From satte fart, driblede et par Esbjerg-spillere, skar ind i banen og smækkede bolden over i det fjerneste målhjørne. Et pragtmål af offensivspilleren.

Vejle burde have lukket kampen med 3-0-scoringen, men i stedet ændrede kampbilledet sig fuldstændigt ti minutter inde i anden halvleg. Her modtog VB-midtstopper Christian Hechmann nemlig sit andet gule kort, og det satte for alvor gang i Esbjerg-drengene, der kom ud med mere attitude efter pausen.

Med et kvarter igen reducerede Esbjergs skarpe angriber, Patrick Egelund, da han var først over returen på sin egen afslutning, og i slutminutterne slog Egelund så til igen, da VB blev fanget højt på banen efter et boldtab i en omstilling, og så slog Esbjerg kontra. Bolden blev fordelt godt og havnede til sidst hos Egelund, der fri foran mål udplacerede Mathias Eriksen og sikrede Esbjerg comebacket og det ene point.

Vejle-spillerne må ærgre sig over pointtabet men også holde fast i, at de seneste kampes flotte spil også fortsatte i denne runde.

Mens der for Vejle resterer to runder af U/17 Ligaen, mangler Esbjerg fire og kan stadig nå en flot placering i subtoppen af tabellen.

In this article