Vejle U/19 med comeback mod Brøndby

Vejle overraskede Brøndby, da de efter at have stået svagt i første halvleg, vendte et nederlag til en sejr i København.

Det var et uventet comeback, Vejle foretog sig, da de gæstede Brøndby IF, og vandt kampen efter Brøndby havde snuppet føringen blot 12 minutter inde i kampen.

Daniel Stückler, der forleden scorede hattrick for de blågule fra Vestegnen, var udtaget til Superligatruppen, og cheftræner Frederik Birk måtte derfor kigge andetsteds efter en spidsangriber.

Faldet valgt på Rasmus Grosen, der pænt kvitterede med den tidlige føring, hvorfor Brøndby blot 12 minutter – og helt ind til halvleg – havde føringen – som de dog 64 minutter i kampen gav slip på.

Et velplaceret frispark af Vejles Agon Mucolli ramte den nyligt indskiftede Kasper Nøhr, der i kampen uvant agerede centerforsvarer, på hovedet, hvorved Nøhr ekspederede den i nettet til udligningen.

Og selvom Brøndby havde overtaget i første halvleg, tog vejle Langsomt over, hvilket også var til at se op til det første mål.

Kampen var endnu ikke afgjort, og blev det først 11 minutter efter Vejls udligning, da flot samspil af Vejle-spillerne endte ved Christian Kudsk fødder, som satte bolden i netmaskerne bag Jacob Pryts.

Kampens resultat ser Brøndby på en ottendeplads i U/19 Ligaen, mens Vejle nu indtager niendepladsen. Brøndby har dog en kamp til gode, da den næste modstander hedder FC Midtjylland, som man gæster søndag.

In this article