10 U/19-spillere får ikke Superliga-kontrakter i Viborg

Selvom FK Viborg vandt U/19 Divisionen i rimelig suveræn stil, så klarer 10 af spillerne fra U/19-holdet ikke at tage skridtet op til førsteholdet.

Godt nok vandt Viborg FF’s U/19-hold, FK Viborg, den næstbedste række i Danmark, men alligevel får Superliga-truppen ikke glæde af nye talenter fra klubbens egen ungdomsafdeling i næste sæson. 10 spillere, der nu er færdige som U/19-spillere, har nemlig alle fået beskeden om, at de ikke er helt gode nok til at spille med på det bedste niveau i Danmark. Det skriver Viborg Folkeblad.

Nicolai Nedergaard, Christoffer Maul Petersen, Magnus Riisgaard Jensen, Rasmus Nørskov Larsen, Emil Simonsen, Kasper Andersen, Henrik Hykkelbjerg Jensen, Kristoffer Horslund, Bratheep Mahendran og Jakob Rauff skal dermed alle sammen ud at finde andre græsgange, hvis de vil fortsætte med seniorfodbold.

Eventuelt kan spillerne dog få lov at spille videre på Viborg FF’s amatørhold i Jyllandsserien, der i den forgangne sæson endte som nummer fire i Pulje 3.

Viborg FF siger til avisen, at de fremover vil arbejde for at gøre springet »mindre« fra U/19-holdet til førsteholdet, sådan at der kommer flere spillere fra ungdomsafdelingen op på førsteholdet.

In this article