15-årig scorer ungdomskontrakt i Randers

15-årige Oliver Kristensen skriver toårig ungdomskontrakt med sin klub, Randers FC.

Det må have været svært for Oliver Kristensens familie og venner at overgå den gave, han fik af sin klub, Randers FC, på sin 15 års fødselsdag i onsdags. Her kunne den unge offensivspiller nemlig skrive under på sin første kontrakt, og det var naturligvis noget, der glædede ham.

– Jeg er utrolig glad og stolt over at have skrevet en ungdomskontrakt med Randers FC i dag (onsdag, red.). Det har hele tiden været et af mine delmål, og det giver mig ekstra motivation til at fortsætte det hårde arbejde henimod at få opfyldt mine mål og drømme inden for fodbolden. Mit næste mål bliver at få tilkæmpet mig en fast plads på U/17 Liga-holdet efter sommerferien og derigennem fortsætte med at udvikle mine fokusområder, fortæller Oliver Kristensen til randersfc.dk.

Oliver Kristensen, der spillede i moderklubben, Hornbæk IF, indtil skiftet til Randers Freja i U/13, bliver efter sommerferien en del af Randers’ U/17 Liga-mandskab, og han skynder sig at takke de personer, der har haft særlig betydning for hans nye kontrakt.

– Jeg vil gerne takke alle de trænere og ledere, jeg har haft i Randers Freja siden U/13, og som har været med til at udvikle mig som fodboldboldspiller. En speciel tak vil jeg gerne give til min nuværende træner Fatah (Abdirahman, red.), som altid har hjulpet mig både på og uden for banen. Jeg vil også gerne takke min familie for altid at bakke op om min fodbold, siger Oliver.

Talentkoordinator, Rasmus Bertelsen, er da også glad for, at kontrakten er kommet i hus, og han roser særligt Oliver Kristensens tekniske kunnen.

– Oliver er en rigtig talentfuld spiller, som har nogle meget spændende spidskompetencer, så ham ser vi meget frem til at arbejde videre med i klubben. Hans tekniske færdigheder omkring blandt andet driblinger og afslutninger er helt i toppen af, hvad man ser hos spillere i hans årgang. Fysisk er der stadig plads til udvikling, men Oliver er en meget seriøs og dedikeret fodboldspiller, så det er vi sikre på, han nok skal rykke sig på også i de kommende sæsoner, forklarer Rasmus Bertelsen også til Randers FC’s hjemmeside.

Randers Frejas U/15-mandskab med Oliver Kristensen på holdet vandt denne sæsons udgave af den jyske pokalturnering.

In this article