16-årige Jacob Lønne fra Esbjerg fB: Minder lidt om Sergio Ramos

13479809_508579572673475_711220891_n

Esbjerg fBs Jacob Lønne spiller ligesom den 14 år ældre Sergio Ramos i midterforsvaret, men positionen er ikke det eneste, de to har til fælles.

For et års tid siden skrev midterforsvareren Jacob Lønne under på en treårig ungdomskontrakt med sin klub, Esbjerg fB, hvor han har udviklet sig meget siden ankomsten fra Sædding-Guldager IF.

Lønne har også allerede lagt en plan for sin nærmeste fremtid, der meget gerne må byde på noget træning med Esbjerg fBs Superligahold.

– Jeg har lidt forhåbninger om at få lov til at træne lidt med engang i mellem om godt et år. Det er mit store mål at få lov til at komme ind i det og udvikle mig ved at træne med de bedste i klubben, siger Lønne, der ifølge eget udsagn har nogle ligheder med Real Madrids Sergio Ramos.

– Jeg synes selv, jeg minder lidt om Sergio Ramos. Han er ikke den største, men har en enorm springkraft, er hurtig, slår nogle gode lange bolde og er god én mod én, fortæller Lønne til D’ BOLD.

Udover at spille for Esbjerg fBs U/17-hold har Jacob Lønne hidtil også været en del af det U/16-landshold, der i foråret har imponeret ved at slå både Frankrig og Holland. Esbjergenseren håber på at kunne fortsætte i landsholdsregi efter sommerferien.

– Jeg håber, jeg kan komme med igen. Jeg føler, jeg har taget skridt i den rigtige retning i dette forår, hvor mine lederevner er blevet bedre, og mine flade bolde frem i banen er blevet bedre. Jeg føler, jeg er på et niveau, hvor det også er til landsholdsfodbold. Selv mine lidt svagere punkter er blevet hævet til internationalt niveau, slutter Lønne.

Esbjergs ungdomsafdeling har gennem de seneste år produceret flere landsholdsaktuelle forsvarsspillere, herunder Kian Hansen og Peter Ankersen.

In this article