16-årigt forsvarstalent underskriver ny kontrakt med AaB

Fredag underskrev AaB’s 16-årige forsvarstalent, Anders Bloch Bærtelsen, sin anden kontrakt med nordjyderne.

Anders Bloch Bærtelsen nåede i går endnu en milepæl, da han skrev under på en 3-årig kontrakt med sin klub, AaB. Den unge forsvarsstyrmand glæder sig over belønningen, og med sin anden kontrakt skrevet under sigter han nu mod en Superliga-kontrakt.

– Det betyder jo utroligt meget, at AaB igen giver mig det skulderklap og viser, at de satser på mig. For mig har det altid været et mål at blive professionel fodboldspiller, og mit næste mål er at få en Superliga-kontrakt, fortæller 16-årige Bærtelsen til D’ BOLD.

Midtstopperen, der kom til AaB fra Støvring IF som 11-årig, skal også i næste sæson spille for nordjydernes U/17 Liga-mandskab, men planen er dog også, at 16-årige Bærtelsen skal træne med klubbens U/19-mandskab.

– På det sportslige plan vil jeg arbejde videre med de input trænerne både i AaB og på landsholdet har givet mig. Jeg vil gøre det bedste, jeg kan for det hold, jeg spiller på. Planen er på den korte bane at spille for U/17-holdet og træne med både U/17- og U/19-truppen, og så må vi se, hvad der sker, og hvordan jeg udvikler mig i løbet af sæsonen, forklarer han.

Anders Bloch Bærtelsen, der tidligere har været U/11-danmarksmester i badminton, har flere gange været udtaget til U/16-landsholdet – senest til UEFA Development-turneringen i Polen.

In this article