AaB U/15 genvinder jysk/fynsk mesterskab

Torsdag, sankthansaften, på Fårvang sikrede AaB U/15 sig det jysk/fynske mesterskab efter en flot 3-0 sejr over OB. Det er anden gang i træk, at nordjyderne vinder mesterskabet.

OB og AaB havde begge fortjent vundet hver deres pulje, og de var derfor oppe mod hinanden i den jysk/fynske finale. Det er første gang nogensinde, at en AaB-årgang vinder mesterskabet to gange i træk.

Kampen startede godt ud for AaB. De sad på det meste, og de viste virkelig flot kombinationsspil. I midten af første halvleg kom de også fortjent foran. Jeppe Pedersen scorede direkte på frispark. Derefter kom OB dog med i kampen. OB’erne sad på det hele i resten af halvlegen, og de burde have udlignet.

I anden halvleg fortsatte OB deres flotte spil, kampen var dog meget lige. OB var dog ikke særlig skarpe foran mål, så AaB straffede fynboerne. Gabriel Christensen scorede til 2-0 kort inde i anden halvleg. Målet var et fantastisk langskud fra 40 meter.

OB blev ved med at presse på. Nordjyderne forsvarede dog godt, så OB fik aldrig kuglen i kassen. Tre minutter før tid lukkede AaB kampen. Victor Lynggaard scorede til 3-0 med et flot chip.

Kampen var dog tættere, end resultatet viser. Begge hold fightede flot, men AaB var skarpest foran mål, og de viste klasse i forsvarsspillet.

Vinderne fra AaB havde tre spillere på det nyudtagede U/16-landshold med i kampen. Spillerne var Thomas Christensen, målscorer Jeppe Pedersen og målscorer Gabriel Christensen. OB havde én enkelt landsholdsspiller med, nemlig Andreas Søndergaard.

In this article