Årets U/17-spiller i AGF er kåret

Kasper “TK” Kristensen er den nye indehaver af titlen som AGFs ‘Årets spiller’ i U/17 Ligaen.

Titlen som årets spiller i AGFs U/17-trup er en titel, Kasper Thiesson Kristensen, nu kan kalde sig stolt indehaver af.

Kåringen fandt sted i weekenden, og her blev Kristensen altså kåret som AGFs spiller for året, i U/17 Ligaen, hvor holdet endte på en syvendeplads – tre point over Brøndby, der havde vundet ligaen året inden.

Målmanden skiftede efter nogle gode præstationer i FC Skanderborg, AGFs samarbejdsklub, som han skrev en treårig kontrakt med i januar 2015, skiftede han den 10. august 2015 til netop AGF og dennes U17-trup, hvor hans præstationer altså ikke har været til at tage fejl af.

Spilleren er af årgang 1999, hvorfor der nok ikke går længe, før han er at finde et højere sted i AGF-talentrækkerne.

In this article