AGF henter ny erfaren cheftræner til klubbens U/15-hold

Fatah Abdirahman er ny cheftræner for AGF’s talentfulde U/15-mandskab. Den talentfulde træner har tidligere været tilknyttet århusiansk fodbold.

24-årige Fatah Abdirahman med kenyansk og somalisk baggrund startede sin trænerkarriere i klubberne: Hasle KFUM, Skovbakken og Lystrup. Alle tre klubber er samarbejdsklubber til AGF.

Efter hans tid i de tre klubber blev han træner på fuld tid. Han tog til FC Midtjylland, som jo er kendt for deres ungdomsafdeling. I Midtjylland var han træner i ‘FCM Elitefodboldskole’.

Efter Midtjylland drog han til Randers Freja, hvor han var U/15-træner. Nu skal han så stå i spidsen for AGF’s U/15-hold, hvor han overtager efter Morten Mølkjær. Rutinerede Fatah Abdirahman har UEFA’s A-trænerlicens. Han udtaler om jobbet til agf.dk:

– Jeg glæder mig rigtig meget. Det er et stort skifte for mig. Jeg er født og opvokset i Århus, men jeg havde aldrig troet, at jeg skulle være træner i AGF. Jeg synes dog, at opgaven er spændende, og det kunne jeg ganske enkelt ikke sige nej til.

In this article