AGF U/17 nede på jorden igen efter nederlag

Logo

AGF U/17 har været inde i en god stime af sejre, men den stime blev smadret, da man hjemme tabte sæsonens sidste hjemmekamp til bundholdet Haderslev.

De nordjyske spillere fra AGF´s U/17-mandskab havde vundet de seneste fem kampe i træk, men den stime skulle alligevel ødelægges i sæsonens sidste hjemmekamp da man skuffende tabte med 0-3 til U/17-Ligaens bundhold Haderslev tog alle de tre point med tilbage til det sønderjyske.

Uden de tre landsholdsspillere, Mads Mikkelsen, Kasper Lunding og Søren Bugge Jepsen, kunne de hvide aarhusianere tilsyneladende ikke håndtere de gæstende sønderjyder der tog til Aarhus og snuppede alle de tre point. Nederlaget kom noget uventet, efter en stime af sejre, og nederlaget skuffer også træner Allan K. Jepsen.

– Det var ikke lige den afslutning, vi havde drømt om at få i den sidste hjemmekamp i denne sæson. Første halvleg var bare et helvede for os. Vi fik ikke rigtigt sat vores spil og så var det på vores personlige fejl, at de fik deres tre mål.

AGF U/17, som ender enten syver eller otter i U/17 Ligaen, spiller deres sidste kamp ude mod HB Køge lørdag kl. 13.00

In this article