AGF U/17 bliver ved: Kan selv afgøre sjetteplads efter ny sejr

Femte AGF-sejr i træk i U/17 Ligaen. Lørdag blev OB sendt hjem med et 3-0-nederlag.

De blot to sejre i efteråret har aarhusianerne for alvor fået rettet op på efter vinterpausen – lørdag hentede AGF nemlig femte sejr på stribe i U/17 Ligaen, da OB blev besejret hjemme, og dermed kan AGF’erne i de kommende runder spille sig op i tabellens øverste halvdel.

At AGF har momentum for tiden var ej heller til at tage fejl af i lørdagens opgør, hvor aarhusianerne satte sig på kampen fra start mod bundholdet, OB. Alligevel skulle der et straffespark til, inden hjemmeholdet kom på 1-0. I forsøget på at runde OB-keeperen blev Mads Mikkelsen nedlagt i feltet, og fra ellevemeterpletten satte Kasper Lunding sikkert kampens første scoring ind.

Efter pausen var det lige før, OB blev giftige i forbindelse med nogle nedfaldsbolde, men da Mads Mikkelsen fordoblede De Hvi’es føring, punkterede det mulige OB-comeback. Det blev også 3-0 ved Marcun Hogan, der bragede bolden i kassen.

I AGF’ernes resterende to kampe ligner det sikre tre point i hjemmekampen mod bundproppen, Haderslev FK, mens aarhusianerne derefter kan snuppe HB Køges sjetteplads ved at besejre Svanerne fra Herfølge og Køge i sidste spillerunde.

In this article