Anders Fæster på kontrakt i AGF

15-årige Anders Fæster fik noget af en gave på sin fødselsdagen, nemlig en kontrakt med AGF.

Som U/13-spiller kom Anders Fæster til AGF. Nu har han været en af de bærende kræfter på U/15-holdet, og har blandt andet derfor sikret sig en kontrakt med AGF som U/17-spiller til den kommende sæson.

193 centimeter høje Anders Fæster er af talentchefen i AGF blevet rost for blandt andet sine tekniske færdigheder i angrebet samt sine skudfærdigheder.

– Anders er en angriber, der har de værktøjer, der skal til for at begå sig på højeste niveau. Han er teknisk dygtig, god til at modtage og vende med bolden, og hans afslutningsfærdigheder med både hoved og begge fødder er også gode. I foråret har han vist en træningsparathed, der har gjort, at han har fået kampe for U17 og her præsteret på højt niveau. Vi tror på, at han har et stort udviklingspotentiale, og at vi kan løfte ham til at blive en stærk angriber, siger Anders Madsen til klubbens hjemmeside.

Fæsters præstationer har givet ham en udtagelse til DBU’s U/15-træf, hvor han har chancen for at bevise sit værd, og måske blive udtaget til det nye U/16-landshold.

Men lige nu er det kontrakten, der fylder den høje angriber med glæde.

– Ja, det er fedt. Det er noget, jeg har kæmpet for i lang tid, og det er fedt at få opfyldt et mål, som man har sat sig. Jeg har udviklet mig meget det seneste år og at få en kontrakt er kun med til at give mig ekstra motivation til hele tiden at gøre mit bedste, siger Fæster, der drømmer om at spille Superligafodbold for AGF.

AGF U/15 blev i denne sæson nummer fire i deres pulje. AaB, Randers Freja og FCM endte over dem.

In this article