Brajanac efter landsholdsudtagelse: Det var en vanvittig følelse

Muamer Brajanac har det seneste år været med til flere landsholdssamlinger forud for at blive udtaget til det kommende U/16-landshold. Og nu er han udtaget.

Det har været et hårdt, langt men succesfuldt år for 15-årige Muamer Brajanac. Hjemme i sin klub i Kolding, har han præsteret så flot, at han blev opdaget af Brøndby IF, hvor han skal spille fra næste sæson af.

brajanac
Foto: Privat

Ud over det, så blev han udtaget til de første landsholdssamlinger i afdeling vest i starten af sæsonen. Og her har han gjort det så godt, at han har været med til samtlige samlinger, og også var med, da det sidste og afgørende træf fandt sted for få dage siden i Vildbjerg.

– Det var super fedt, at være med til det sidste og afgørende træf, inden det første rigtige landshold skulle udvælges. Jeg har været med siden U/15-året begyndte, så der har været lang vej til det sidste træf. Jeg synes, at dagene var fantastiske. Kampene var meget jævnbyrdige, og niveauet var meget, meget højt. Alt i alt var det et super godt træf, fortæller Muamer Brajanac til D’ BOLD.

Den unge angriber klarede sig så godt til det sidste træf, foruden til de andre samlinger, og det mundede ud i en udtagelse til de kommende U/16-landshold.

– Altså, jeg var utrolig glad for at være en del af den kommende U/16-trup. Da jeg så mit eget navn på listen, så forsvandt alle de mange sommerfugle i maven. Det var en vanvittig dejlig følelse, siger Brajanac.

Han var dog ikke den eneste, som blev udtaget. Der var 25 yderlige dygtige talenter, som helt sikkert kommer til at gøre Danmark stolt. Og Brajanac under alle 25 den mulighed, som de har fået.

– Jeg synes, at det var fuldt fortjent, at det var lige de 25 andre spillere, der blev udtaget, for de har virkelig også villet det og præsteret maksimalt, siger angriberen til dbold.dk.

Den unge dansker er også meget godt tilfreds med, hvad han selv leverede i de kampe, som han spillede i Vildbjerg, hvor han også satte to scoringer i nettet.

– Jeg synes, at det gik meget godt til kampene. Jeg var med i de fleste mål, vi scorede, og jeg scorede selv også to mål. Det ene bedre end det andet. Alt i alt synes jeg, at jeg spillede tre meget gode kampe, som resulterede i, at jeg blev en del af U16-truppen, afslutter Brajanac.

Brajanac lobbede bolden over målmanden på sin første scoring til landsholdssamlingen, og hamrede bolden i nettet på sin anden scoring få meter fra målet efter oplæg af Oliver Villadsen.

In this article