Dansk talent stopper i engelsk klub

19-årige Victor Guldbrandsen fortsætter ikke i sin engelske klub efter sommerpausen, men er i stedet på vej mod nye udfordringer. 

Som 17-årig rykkede Victor Guldbrandsen fra Lyngby til engelske Ipswich Town. Her startede den unge midtbanespiller på U/18-holdet, men rykkede siden op på klubbens U/21-hold. Men efter to år er opholdet i Ipswich slut. Det skriver Victor Guldbrandsen på det sociale medie, Twitter:

– Jeg vil gerne takke Ipswich for alt, hvad de har gjort for mig. De har taget godt imod mig fra den første dag. Jeg har haft to fantastiske år, som jeg aldrig vil glemme og jeg har fået venskaber for livet. Jeg vil komme til at savne folk omkring klubben, trænerne og drengene, der har gjort mine to år her fantastiske. Nu er det tid til at prøve noget nyt, og jeg ser frem til nye muligheder. Kan ikke vente, skriver den 19-årige dansker.

Victor Guldbrandsen, der har spillet fem U-landskampe for Danmark, er allerede i fuld gang med at finde en ny klub.

In this article