Dortmund-dansker om Emre Mor: Han ville være god for alle hold

Dortmunds dansker, Jacob Bruun Larsen, fortæller til D’BOLD, at Emre Mor ville være god for alle hold. Emre Mor rygtes nemlig i øjeblikket til Dortmund.

Emre Mor har haft sig en kometkarriere indtil videre. Den 18-årige Nordsjælland-spiller har spillet 12 kampe fra start og scoret 2 mål i Alka Superligaen. Han er udtaget til EM i Frankrig for Tyrkiet, og han har sammenlagt spillet to halvlege for Tyrkiet. Derfor er det ikke overraskende, at en storklub som Dortmund vil have fat i ham.

Dortmund har allerede en dansker i truppen i form af Jacob Bruun Larsen. Han gør sig på tyskernes U/19-mandskab. Det er uvist, hvis Emre Mor skifter til Dortmund, om han bliver holdkammerat med Jacob Bruun, eller om han skal direkte ind på førsteholdet. Emre Mors agent, Muzzi Özcan, afviser dog rygterne omkring Mor og en transfer.

– Emre Mor er FCN-spiller og har ikke indgået aftale med nogen klub. Alle disse mediespekulationer er intet andet end fabrikeret, skriver Muzzi Özcan på sin Twitter-profil.

Det ville dog ikke være første gang i verdenshistorien, at en agent afviser et skifte, og det bliver til noget alligevel. Ifølge Bild betaler Dortmund 1 million euro for Mor, og så kommer der en masse præstationsbetingede klausuler oveni. Det lyder dog som et røverkøb, hvis Mor kan købes for så lidt. Agenten afviser det dog også overfor det tyrkiske medie Haberler:

– Emre Mor er ikke en spiller, som vi sender afsted for 7,5 millioner kroner. Hans fremtid er meget lys, så hvis det er det, de kan tilbyde, så behøver vi ikke have en samtale overhovedet.

Jacob Bruun Larsen og Emre Mor kender hinanden fra tidligere.

– Vi nåede at spille lidt sammen i Lyngby, og så har vi også spillet sammen på landsholdet, så vi er ret gode venner, udtaler Jacob Bruun Larsen i et eksklusivt interview med D’BOLD.

Man kunne nemt forestille sig, at Jacob Bruun Larsen og Emre Mor har været i kontakt omkring Dortmund. Det er dog ikke noget, som Jacob Bruun Larsen ønsker at udtale sig om.

– Med hensyn til Emre og andre klubber vil jeg ikke udtale mig om. Det er hans karriere.

Jacob Bruun Larsen ligger dog ikke skjul på hans vurdering af Emre Mor.

– Emre Mor er en utrolig talentfuld spiller. Han ville være god for alle hold.

Om det bliver Dortmund eller en anden klub må tiden vise. Besiktas har også været nævnt flere gange som en mulighed. Mors agent, Muzzi Özcan, har også bekræftet, at der er samtaler med Besiktas.

In this article