Efter Dortmund-skifte: Tak til alle som har hjulpet mig

Embed from Getty Images

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor skiftede tidligere på ugen til det tyske storhold Borussia Dortmund, men den unge offensivspiller var ikke langsom om at takke sin nu tidligere sjællandske arbejdsgiver.

En af de store danske transfernyheder i denne uge går på, at den unge offensivspiller Emre Mor, er skiftet fra FC Nordsjælland til tyske Borussia Dortmund. Med skiftet går Mor en spændende tid i møde, men den 18-årige tyrker var ikke langt tid om at takke sin tidligere klub.

– Jeg er stolt over, at jeg nu kan hjælpe min familie og de skal have en stor tak for at have hjulpet mig til dette. Det samme skal alle trænerne i FCN, som har troet på mig og hjulpet mig med at blive en bedre spiller, siger Emre Mor til FC Nordsjællands hjemmeside.

Emre Mor fik debut i Superligaen sidste år mod Randers FC, men nu kan han se frem til at få debut på en langt større scene i Bundesligaen foran næsten 82.000 mennesker på Signal Iduna Park i det vesttyske.

– Jeg er virkelig glad, det er kæmpe stort for mig, at det er lykkedes at komme til så stor en klub, med en fantastisk historie. Jeg glæder mig virkelig meget til, at skulle spille i Bundesligaen i næste sæson, men vil bruge mit fokus på landsholdet i det næste stykke tid, siger Mor.

Emre Mor er jo én af spillerne på det tyrkiske landshold, som drager mod Frankrig til EM-slutrunden, som skydes i gang i aften. Tyrkiets første kamp er søndag eftermiddag mod Kroatien.

In this article