Emre Mor: Fra Superligadebut til EM-exit

Embed from Getty Images

En sæson lakker mod enden. En sæson hvor vi i Danmark, for alvor, lærte Emre Mor at kende, da han før jul trådte ind på den bedste danske scene i Superligaen. Mor har derefter gennemgået en utrolig udvikling, hvor han denne sommer optrådte for det tyrkiske landshold ved EM-slutrunden.

Fra debut i Superligaen, til Dortmund og derefter en assist i en EM-slutrundekamp. En fantastisk sæson har det været for Emre Mor, der fra næste sæson skal vise sig frem på et af de største tyske stadioner i Dortmund. Landsholdsudtagelsen kom ret pludseligt for os, som håbede på at det var Danmark, som skulle have gavn af den nu tyrkiske spillers lækkerier.

Selvom det alt lyder som positive oplevelser, erkender den 18-årige kreatør at der stadigvæk er noget som skal læres.

– Jeg ser det på livescore, da jeg ikke kan få gang i mit tv. Så ser jeg, at Irland har scoret i det 85. minut, og jeg ringer så til Hakan Calhanouglu. De var alle sammen kede af det, og nogle af dem græd. Jeg var også selv rigtig ked af det, da jeg så, de havde scoret. Men man lærer af det, og næste gang må vi vinde de to første kampe i stedet for kun den sidste, siger han til DR Sporten.

Efter et tidligt og noget skuffende EM-exit kan Emre Mor nu skifte fra FC Nordsjælland til hans nye arbejdsgiver, Borussia Dortmund.

In this article