FCK U/17 forblev ubesejret: Slog Brøndby i sidste kamp

FC Københavns U/17-mandskab hentede den 22. sejr i sæsonens 26. opgør, da Brøndby onsdag blev besejret med 2-1.

I sæsonens sidste kamp i U/17 Ligaen i onsdags stod det på derby-opgør, da FC København tog imod rivalerne fra Brøndby. Mens hjemmeholdet for længst havde sikret sig førstepladsen, kunne Brøndby med en sejr over de ubesejrede løver spille sig op på tabellens syvendeplads.

Det var FCK’erne, der tog teten fra start, mens de blågule gæster lurede på omstillinger, men selvom det chancemæssigt var en nogenlunde lige indledning på opgøret, var det FCK, der kom foran, da Devrim Sahin på den mest kontrollerede måde sparkede bolden op i nettaget efter en katastrofal clearing af Brøndby-forsvaret.

Siden misbrugte FCK’erne en stor chance efter en omstilling, og også i anden halvlegs indledning blev en åben mulighed brændt. Alligevel var det hjemmeholdet, der udbyggede føringen, da Jonas Wind omsatte et straffespark til scoring.

Det lykkedes dog Brøndby at reducere, da en nedfaldsbold blev braget i kassen i forbindelse med et hjørnespark. FCK fik siden annulleret et mål for offside, og dermed sluttede det 2-1.

FC Københavns U/17-løver kunne med den sidste kamp overstået fejre det helt suveræne mesterskab i en sæson, hvor ingen hold formåede at slå FCK i U/17 Ligaen.

In this article