FCM-talent får kontrakt og oprykning

Kristian Dirks Riis har skrevet under på en femårig kontrakt med FC Midtjylland, og rykker derfor op til seniortruppen.

U/19-anføreren hos FC Midtjylland har kæmpet for drømmen i fire år, og nu er den gået i opfyldelse. Fuldtidskontrakten med FC Midtjylland er underskrevet, og fremtiden besluttet.

Tirsdag var en god dag for Kristian Dirks Riis, da han om formiddagen skrev under på en kontrakt, der binder ham til FC Midtjylland, som han har spillet hos siden han var 15 år gammel, i fem år.

Det er naturligvis til glæde for den unge spiller.

– Jeg har været meget skadet, men jeg har aldrig opgivet. Det har altid været målet at spille mig til en kontrakt, så jeg er både glad og stolt over, at jeg i dag kan sætte min signatur på en fem-årig kontrakt, fortæller Riis til klubbens officielle hjemmeside, fcm.dk.

Kontrakten betyder samtidigt, at spilleren, der nu er 19 år gammel, kan få chancen for at vise sig frem på seniorniveau. Selvom hans kontrakt nu er underskrevet, og drømmen opfyldt, så har den talentfulde forsvarsspiller sat et nyt mål for sig:

– Målet er en Superligadebut. Mlene skal være høje, og jeg glæfer mig til at kæmpe for det. Det (kontrakten, red.) er jeg sikker på er med til at gavne mig og gøre mig endnu bedre, fortæller den centrale forsvarsspiller.

Den nye seniorspiller kom til klubben, da han i

In this article