FCM U/17 fortsat med i medaljekamp efter sejr i Haderslev

FC Midtjylland fandt tilbage på U/17 Ligaens sejrsspor efter 2-0-sejren ude mod bundproppen, Haderslev FK.

I FC Midtjylland er man dybt afhængige af, at enten AaB og FC Nordsjælland sætter point, såfremt midtjyderne skal vinde medaljer. Ulvene har nemlig lidt to nederlag de seneste runder, men i tirsdagens ene midtugekamp gjorde FCM-spillerne dog deres for at holde sig inde i medaljekampen.

Opgøret i Haderslev satte FCM sig da også på fra start – det til trods for, at det var midtjydernes tredje kamp på blot seks dage. Efter et kvarters spil satte gæsternes https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt fart i en omstilling for derefter at lægge den til rette for Jonathan Dahl Bagger, der bragte Ulvene på 1-0.

Allerede syv minutter senere udbyggede FC Midtjylland føringen, da Dahl Bagger fordelte spillet bredt i banen til Lukas Giessing, som smækkede et indlæg ind i panden på Kristian Brøndum. 2-0. Der var dermed ikke meget, der tydede på, at de hårdt prøvede sønderjyder ville komme tilbage i opgøret.

Selvom det var FC Midtjylland, der også efter pausen dominerede kampen, blev det vanen tro tæt i slutminutterne, hvor gæsterne afgav momentum. Det lykkedes dog ikke Haderslev at reducere, og dermed tog FC Midtjylland sejren, der betyder, at Ulvene som minimum slutter på fjerdepladsen.

FCM mangler ligesom AaB, der er ét point foran på tredjepladsen, fortsat to spillerunder, mens FC Nordsjælland kun mangler én. Nordsjællænderne er fire point foran FC Midtjylland.

In this article